Sobre la fundació

Barcelona Port Innovation és una fundació privada impulsada pel Port de Barcelona juntament amb Ackcent i Aggity que busca atreure el talent per transformar el sector marítim-portuari en un smart hub de referència, on a través del coneixement, la innovació tecnològica i el compromís amb la societat i el medi ambient assolim els principis de l’economia blava.

Més informació
La nostra missió

Des de la Fundació volem oferir noves oportunitats als nostres partners així com plantejar reptes en què poder créixer junts, explorant noves tecnologies i trobant solucions innovadores per seguir impulsant la transformació energètica i digital del Port de Barcelona.

Fest-ne partner
EL NOSTRE compromís

Al Port de Barcelona i a la fundació estem fermament compromesos amb la sostenibilitat i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Creiem que el futur és la fusió entre maximitzar l’eficiència energètica i minimitzar l’impacte mediambiental, com és la reducció de la petjada de carboni, entre d’altres. Per això
busquem i potenciem tots aquells projectes que possibilitin el nostre propòsit d’innovació, sostenibilitat i economia blava. Convertir-nos d’aquesta manera en pioners tecnològics i garantir la recuperació del medi.

Barcelona Port Innovation contribuirà activament en l’assoliment dels següents objectius, marcats pel pla estratègic del port de Barcelona.

MÉS SOBRE LA FUNDACIÓ

Projectes