Patronat

Els nostres patrons colideren i abanderen, junt amb el Port de Barcelona, la governança de la Fundació aportant una visió disruptiva, agilitat i dinamisme, per fer de la mateixa el catalitzador de la innovació al Port. El Patronat està encapçalat per Lluís Salvadó, President del Port de Barcelona, i compta amb altres socis fundadors representants d’Aggity, Ackcent i el mateix Port.

Presidència

Lluís Salvadó

President de l’Autoritat Portuària de Barcelona

Enginyer Industrial per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona (UPC). Postgrau en Direcció General d’Empreses per la UOC.

Membres de la junta de govern

Óscar Pierre

President & CEO de Aggity Europe S.A.

Enginyer Industrial per l’Escola Tècnica Universitària Superior de Terrassa (Barcelona), en l’especialització d’Organització. Titulat Programa d’Alta Direcció del IESE (PADE).

Lluís Vera

CEO de Ackcent

Executiu enèrgic i emprenedor, compromès en el desenvolupament d’iniciatives estratègiques globals per construir una societat digital més resilient i inclusiva.

Emili Rousaud Parés

Fundador & CEO de Factor Energia

Llicenciat en Ciències Empresarials i Direcció i Administració d’Empreses per ESADE Business School, llicenciat en ADE per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Màster en Assessoria i Gestió Tributària (AGT) per ESADE Law School.

Miriam Alaminos

Subdirectora general d’Economic Financer de l’Autoritat Portuària de Barcelona

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, Màster en Gestió Portuària i Transport Intermodal per la Universitat Pontifícia de Cometes, Màster en Direcció Econòmica Financera per ESADE i PDG de IESE.

Pablo González

CEO de aggity Spain

Llicenciat en Estadistica (UC3M) i Master Economia (LSE) amb més de 20 anys d’experiència en transformació i creixement de models de negoci. Expert en Data & Analytics Transformation, Intel·ligència Artificial, Digital Strategy i Customer Engagement & Operation.

Àlex Garcia

Subdirector General de Planificació i Explotació Portuària de l’Autoritat Portuària de Barcelona

Enginyer de camins, canals i ports amb més de quinze anys d’experiència en diverses funcions: inicialment especialitzat en l’àmbit tècnic mitjançant l’execució d’obres com a contractista, direcció d’obres, redacció de projectes d’obra civil i, especialitzant-se posteriorment en tasques de gestió, coordinació i lideratge d’equips en l’àmbit de l’explotació i planificació portuària.

Jordi Aránega Moreno

Vicepresident & Board Member de HRC Group

Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i Executive MBA per IESE Business School, emprenedor i gestor d´empreses de Base Tecnològica en diferents sectors Industrials a nivell internacional. Apassionat del mar i el seu entorn.