Siemens

Siemens Logo

Siemens és el líder mundial en automatització i tranformarció digital operant als negocis de Indústria, Energia, Mobilitat i Infraestructures, organitzats en tres companyies operacionals. La companyia conta a Espanya amb centres de competència mundial en els que innova, fabrica i exporta com Cornellà (material ferroviari), Getafe (equips de radiodiagnòstic portàtils) o Rubí (material elèctric).

Algunes de les companyies operacionals de  Siemens que poden ser referents pel Port de Barcelona son:


Nom de l’empresa: 
Siemens Digital Industries

Descripció: Siemens Digital Industries Espanya és líder tecnològic en automatització industrial i digitalització. Cooperant amb els nostres socis i clients,  ens dirigim cap a la transformació digital de la indústria discreta i de processos.

Webhttps://new.siemens.com/es/es/empresa/digital-industries.html

Nom de l’empresa: Siemens Digital Industries Software

Descripció: Industry Software de Siemens ajuda els fabricants a convertir-se en empreses digitals en permetre’ls digitalitzar i integrar tota la seva cadena de valor industrial a través de solucions digitals.

Webhttps://new.siemens.com/es/es/productos/automatizacion/software-industria.html

Nom de l’empresa: Siemens Smart Infrastructure

Descripció: Siemens Smart Infrastructure combina els mons real i digital en els sistemes energètics, els edificis i les indústries, millorant la manera com les persones viuen i treballen i millorant significativament l’eficiència i la sostenibilitat.

Webhttps://new.siemens.com/es/es/empresa/smart-infrastructure.html

Segueix les xarxes socials de Siemens

Estigues al dia de tot el que passa a la seva comunitat i fes networking.